Циганські кабачки на мангалі, за які гості будуть битися
Давно шукаєш швидкий спосіб смачно замаринувати і приготувати кабачки на мангалі?
Тоді у нас чудові новини, на Тут Добре якраз появився новий рецепт на цю тему!
Для вашої зручності ми вирішили детально розписати інструкцію з приготування цієї чудової закуски.
ЯК ПРИГОТУВАТИ КАБАЧКИ НА МАНГАЛІ
ІНГРЕДІЄНТИ
- 1 кг кабачків
- 250 г сиру
- 150 г майонезу
- 1 ч. л. солі
- 3 ч. л. паприки
- 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
- 1 ч. л. сушеного часнику
- 3 зубчики часнику
- 1 ч. л. італійських трав
- 1 пучок свіжої зелені
ПРИГОТУВАННЯ
- Насамперед миємо, обсушуємо і нарізаємо кабачки кружечками (приблизно в 1 см завтовшки), а потім викладаємо в глибоку миску.
- Далі додаємо в миску сіль, паприку, чорний мелений перець, сушений часник і майонез. Гарненько все перемішуємо, після чого накриваємо миску плівкою і залишаємо кабачки маринуватися, поки мангал розігрівається.
- Тим часом натираємо сир соломкою і змішуємо його з італійськими травами.
- Далі викладаємо кабачки на решітку і ставимо запікатися на мангал. Смажимо овочі приблизно 3-4 хвилини з одного боку, після чого акуратно перевертаємо наші кружечки.
- Відразу ж після того, як перевернули кабачки, викладаємо сир на сторону, яка вже підрум'янилася і чекаємо, поки друга сторона дійде до готовності.
- Як тільки сир розплавиться, а кабачки повністю зарум'яняться, знімаємо їх з вогню і викладаємо на тарілку для подачі. А щоб зробити закуску ще більш смачною і ароматною, посипаємо її свіжою рубаною зеленню і тертим часником.
Запечені кабачки з сиром та італійськими травами відмінно доповнюють м'ясні страви. Особливо вдало овочі, приготовані на мангалі, поєднуються з шашликом. Так що, поки літо ще не встигло з нами попрощатися, ловіть момент і готуйте сезонні делікатеси на радість собі і своїм близьким!
Кабачки, які залишилися, а ми знаємо що у вас їх багато 😁 можна використати для приготування смачної та простої літньої піци з кабачків
А ми на цьому прощаємося. Приємного апетиту і до нових зустрічей!
Немає коментарів