Неймовірні циганські канапки з салом і цибулею — полонили всю родину
Самі найсмачніші канапки в світі)))
Розповідаємо, як приготувати незвичайні канапки з салом і цибулею. Жирнувато, звичайно, але іноді можна такою канапкою себе побавити.
Ситно і смачно!
Інгредієнти:
- 100 г сала;
- 1 цибулина;
- сіль, перець за смаком;
- будь-який хліб ;
- зелень;
Приготування:
- Почистіть і грубо поріжте цибулину.
- Сало наріжте на тонкі смужки.
- На сковороді з повільним вогнем посмажте сало до золотистого кольору.
- Перекладіть сало на паперовий рушник, щоб вбрався жир.
- Цибулину просмажте протягом 2-3 хвилин, потім посоліть і поперчіть за смаком і смажте ще 1-2 хвилини. Можна додати трохи часнику, але це необов'язково.
- Злийте зі сковорідки зайвий жир, приберіть паперовим рушником залишки. Потім добре змастіть жиром сковорідку, викладіть на неї хліб. Обсмажуйте хліб з двох сторін.
- Складання канапки виглядає так: на хліб викладайте смажену цибулю, а потім сало. За бажанням можна ще прикрасити канапку подрібненою зеленою цибулею.
Ось і все, циганські канапки готові. Смачного!
Немає коментарів