Cало в цибулинному лушпинні.
Сало в цибулинному лушпинні
Смачний рецепт приготування сала в цибулинному лушпинні, який доступний кожному
Складові:
- Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг
- Лушпина (з цибулі - 1 кілограму)
- Сіль - 3 ст. ложки
- Лавровий лист - 10 шт
- Часник - 1середня головка
- Червоний перець - за смаком
Приготування:
1. Наберіть цибулиння приблизно з одного кілограма цибулі. Можна робити це поступово. Промийте лушпиння в воді, а потім доведіть до кипіння (з розрахунку на 1,5 л води). Додайте пару ложок солі і поваріть протягом 5 хв.
2. Сало промийте, почистіть і наріжте на кусочки по 200-300 грам.
3. Сало відправляємо до лушпиння. Вода повинна покривати сало (якщо це не так, додайте кип'яченої води). Доведіть до кипіння, температуру знизьте до середньої і варіть протягом 15 - 25 хвилин. Потім зніміть з вогню і дайте охолонути. Головне, щоб сало було в рідині.
4. Поки сало "відпочиває" в каструлі, зробимо "маринад". Через часниковий прес пропустіть лавровий лист, часник, додайте до них чорний і червоний перець. Виберіть сало, просушіть кухонним або щільним паперовим рушником і втирайте наш "маринад". Потім загорніть у фольгу і відправте на 12 годин в морозилку.
5. Через 12 годин наше диво-сало готове! Наріжте скибочками і подавайте з чорним хлібом, маринованими і солоними овочами, соусами.
Смачного !
Дуже смачний рецепт. Рекомендую!!!
ВідповістиВидалити